* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

Alegerea culorilor

 • AMENAJAREA CASEI PENTRU SĂRBĂTORILE DE IARNĂ

  Magia sărbătorilor de iarnă, în fiecare an este o sursă de inspirație pe care o introducem în interioarele noastre. Din nou, ne îndrăgostim de gustul mandarinelor, mirosul plăcut de scorțișoară, flacăra lumânărilor și de varietatea decorațiunilor de Crăciun. Înainte de Crăciun, e bine să avem grijă de alegerea decorațiunilor și de fundalul coloristic corespunzător al acestora.

  vezi

  CULORILE SUCCESULUI

  Alegerea culorilor pentru interiorul încăperilor, are o mare influență asupra emoțiilor și bunăstării persoanelor care-și petrec timpul în ele, iar nuanțele adecvate care se potrivesc cu specificul profesiei noastre, poate fi un factor important al succesului în carieră.

  vezi
 • CUM ALEGEM CULOAREA ADECVATĂ ÎN AMENAJĂRILE INTERIOARE?

  Alegerea culorilor pentru locuința noastră depinde în mare măsură, de încăperea în care le aplicăm. Acest lucru se datorează faptului că acestea influențează în mod diferit psihicul, iar utilizarea unei nuanțe concrete într-o anumită încăpere acționează asupra sentimentelor noastre, a stării de spirit și chiar a stării fizice și psihice generale.

  vezi

  JOCUL ÎN CULORI

  Cu vopselele colorate ne putem juca, integrându-le în combinații nelimitate, creând astfel interioare de orice fel. Datorită cunoștințelor referitoare la influența fiecărei nuanțe în parte, putem compune astfel elementele camerei, încât acestea să ofere un spirit de liniște și concentrare, totodată dezvoltând inteligența sau evocarea gândurilor romantice ...

  vezi
 • CULORILE PERFECTE PENTRU SUFRAGERIE

  În mod tradițional sufrageria este spațiul unde ne petrecem atât viața privată cât și viața publică. Acest spațiu este folosit de toți membrii familiei, și în același timp este cartea de vizită pe care dorim să o arătăm prietenilor și oaspeților noștri. Prezintă în același timp atât gusturile noastre, preferințele estetice și modul de viață, dar și interiorul încăperilor menținând un nivel adecvat de funcționalitate și confort. În același timp, culoarea din interorul sufrageriei, trebuie să fie pe placul întregii familii, care într-o anumită măsură trebuie să fie un compromis.

  vezi

  PEREȚII DIN BAIE ȘI BUCĂTĂRIE ÎN MAI MULTE VARIANTE

  Vrei să schimbi caracterul acestor spații, dar nu știi care sunt materialele adecvate? Vă prezentăm propunerile noastre.

  vezi