* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

CULORILE PERFECTE PENTRU SUFRAGERIE

În mod tradițional sufrageria este spațiul unde ne petrecem atât viața privată cât și viața publică. Acest spațiu este folosit de toți membrii familiei, și în același timp este cartea de vizită pe care dorim să o arătăm prietenilor și oaspeților noștri. Prezintă în același timp atât gusturile noastre, preferințele estetice și modul de viață, dar și interiorul încăperilor menținând un nivel adecvat de funcționalitate și confort. În același timp, culoarea din interorul sufrageriei, trebuie să fie pe placul întregii familii, care într-o anumită măsură trebuie să fie un compromis.

Planificând coloristica sufrageriei, încercăm să ne punem în locul oaspetelui nostru. Dorim să aprecieze eleganța și rafinamentul sufrageriei noastre, sau mai degrabă atmosfera informală, caldă și primitoare? Vrem să fim percepuți ca niște persoane moderne, conștiente de tendințele actuale în modă și în amenajările interioare, sau mai degrabă ca pe niște tradiționaliști de încredere, atașați de valorile universale? Toate aceste caracteristici, de asemenea, pot fi transmise prin alegerea culorilor.

Kolory farby do salonu

Sufrageria reprezentativă

Gama variată de nuanțe de gri, cu accente puternice de violet și roșu conferă interiorului un caracter curajos și plin de imagini. Gama nuanțelor de gri, este de mai mulți ani prezentă în casele noastre, iar noblețea luciului satinat scoate în evidență nuanțele mobilei și coloristica puternică a accesoriilor. Atenția provocatoare și atrăgătoare a roșului, capătă o strălucire neobișnuită de la lumina caldă artificială. Acesta trebuie folosit cu delicatețe, astfel încât să inspire și să stimuleze, și nu să enerveze. La rândul său, violetul va oferi încăperii o atmosferă neobișnuită, rafinată, care se potrivește bine cu accesoriile pline de farmec din stilul glamour.

Sufrageria familiară

Căldura nuanțelor de bej și maroul ciocolatiu din interiorul sufrageriei, o face mai confortabilă oferindu-ne și un sentiment de securitate. Maroul este culoarea tradițională, de casă, care în mod apetisant face referire la culorile de cafea și ciocolată. În sufragerie, combinația nuanțelor calde de bej și maro, creează atmosfera unei cafenele în stil clasic și elegant, primitoare, atât în fiecare zi, dar și atunci când au loc întâlniri prietenești sau festivități.

Sufrageria naturală

Caracterul modest al verdelui, face ca majoritatea oamenilor să se simtă liberi și în siguranță. Nuanța de verde deschis strălucitor, simbolizează proaspețimea și tinerețea – stimulează inteligența și aduc lumină în interior, mai ales în acele momente ale anului, când lumina și verdeața din natură în mod clar lipsesc. Verdele pastelat, mărește vizual interiorul și acționează liniștitor.