* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

JOCUL ÎN CULORI

Cu vopselele colorate ne putem juca, integrându-le în combinații nelimitate, creând astfel interioare de orice fel. Datorită cunoștințelor referitoare la influența fiecărei nuanțe în parte, putem compune astfel elementele camerei, încât acestea să ofere un spirit de liniște și concentrare, totodată dezvoltând inteligența sau evocarea gândurilor romantice ...

Doar de noi depinde, ce fel de emoții exprimăm prin alegerea culorilor!

Alegerea culorilor în amenajările interioarelor, are o mare importanță pentru a ne induce o stare de bine. Jocul liber de a alege culorile, în care singura barieră este doar limita imaginației, îl putem realiza prin utilizarea bogatei colecții de culori a vopselelor Śnieżka Perfekt. Vopseaua poate fi nuanțată în sistemul computerizat Śnieżka în peste 2000 de culori. Acest lucru, ne permite crearea interioarelor mult dorite, care vor exprima foarte bine emoțiile adormite în noi.

Roșu dinamic

Culoarea roșie, atrage în mod clar atenția, este extrem de puternică și plină de vitalitate. Înterioarele zugrăvite cu această culoare, favorizează jocurile distractive și emană bucuria vieții.

Śnieżka System Kolorowania - farba z mieszalnika

Este culoarea aleasă de persoanele care suplimentar au nevoie de „un plus de energie" și de emoții puternice. De asemenea, roșu este culoarea dragostei, stimulează romantismul – Roșu pe perete oferă un accent deosebit într-un cadru modern, însă trebuie să țineți seama că este o culoare foarte puternică, așa că trebuie atenuată oarecum pe o paletă de culori deschise. Creând o combinație cu cenușiul, pot fi introduse într-o astfel de încăpere, accesorii albastre sau portocalii. – recomandă arhitectul Maja Wites

Portocaliu inspiră

Puterea de energie a culorii portocaliu, poate fi cu succes asociată și altor câteva nuanțe. Emanarea optimismului și a entuziasmului, cu siguranță va fi simțită de persoanele care-și petrec timpul în ecest mediu.

Śnieżka System Kolorowania -salon w kolorze pomarańczowym

Creat dintr-o combinație de roșu și galben, portocaliul aduce în încăperi căldura și creativitatea. Folosirea acestor nuanțe în interiorul încăperilor, oferă o sursă de inspirație pentru activități fizice, dă noi idei și eliberează gândirea. De asemenea, culoarea veselă portocalie, consolidează credința noastră în noi înșine și atrage emoții pozitive. De aceea, va constitui un imbold pentru stimularea activității. Utilizate în amenajările interioarelor, nuanțele portocalii din paleta de culori a sistemului computerizat Śnieżka, se asociază perfect cu nuanțele gri, creând împreună un mediu prietenos.

Galben - culoarea tinereții

Galbenul „însorit" influențează emoțiile bune. Este culoarea care simbolizează tinerețea și legată de aceasta, puterea pozitivă și vitalitatea. Această culoare caldă, reflectă dispoziția însorită și satisfacția de viață.

Farba z mieszalnika Śnieżka Perfekt - pokój dzienny w kolorze żółtym

Utilizarea culorii galbene, se potrivește foarte bine în încăperile destinate nu numai pentru adolescenti – un fel de „lumină ușoară" a acestei nuanțe, va face referire la perioada lipsită de griji, care este legată de anii adolescenței. Prin crearea amenajărilor interioarelor, putem folosi în mod liber colecția bogată de nuanțe a culorii galbene – aceasta fiind culoarea optimismului și fericirii.

Verde relaxant

Verdele, fiind cel mai apropiat de natură, va induce o stare de relaxare, liniște și echilibru spiritual. Interiorul încăperilor, în care predomină nuanța verde, acționează ca un "balsam pentru suflet", liniștind și calmând chiar și emoțiile cele mai agitate.

Śnieżka Perfekt farba z mieszalnika - jadalnia w kolorze zielonym

Folosirea nuanțelor de verde în amenajările interioarelor, permit crearea în interiorul camerei sau în sufragerie, a atmosferei de basm liric, în care vom fi bucuroși să ne petrecem timpul și să ne regenerăm forțele după o zi de muncă. – Datorită acestor nuanțe prietenoase, care sunt disponibile în sistemul de nuanțare computerizat Śnieżka, în casa noastră ne vom simți ca pe o luncă naturală parfumată, iar gândurile noastre se vor umple cu sentimente de pace, încredere și securitate. – explică arhitectul Maja Wites

Albastru – simbolul libertății

În culoarea albastră, vedem nuanța fără restricții a cerului deschis și a oceanului fără margini, unde stă ascuns sentimentul de libertate.

Śnieżka Perfekt - biuro w kolorze niebieskim

Persoanele care aleg cel mai des această culoare sunt căutătorii de armonie, pentru că adâncimea nuanței albastre, oferă un sentiment de liniștește și întărește memoria. Această culoare pură, luminează inteligența și promovează educația, astfel încât poate fi folosită în zonele în care lucrăm sau învățăm. De asemenea, albastrul este bun pentru ingeniozitatea și lărgirea orizonturilor. Pereții zugăviți cu această culoare, se potrivesc bine în combinație cu nuanțele de gri, care sunt neutre.

Culorile au o putere foarte mare – în același timp pot calma, dar și incita, stimulând subtil chiar și cele mai profunde emoții. Fiecare nuanță, oarecum într-un mod diferit poate reflecta sentimentele noastre, de multe ori schimbătoare, accentuându-le sau liniștindu-le corespunzător. Fără să ne dăm seama, putem prefera acele culori, care să reflecte cel mai bine visele noastre, starea sufletească sau starea de spirit temporar. Culorile care ne însoțesc în fiecare zi, ar trebui să le alegem astfel încât să formeze un mediu prietenos complet.