* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

AMENAJAREA CASEI PENTRU SĂRBĂTORILE DE IARNĂ

Magia sărbătorilor de iarnă, în fiecare an este o sursă de inspirație pe care o introducem în interioarele noastre. Din nou, ne îndrăgostim de gustul mandarinelor, mirosul plăcut de scorțișoară, flacăra lumânărilor și de varietatea decorațiunilor de Crăciun. Înainte de Crăciun, e bine să avem grijă de alegerea decorațiunilor și de fundalul coloristic corespunzător al acestora.

Iubitorii interioarelor albe, asemănătoare decorului iernii, pot decora cu succes casa cu steluțe și fulgi de zăpadă din dantelă. Albul, conferă interioarelor o notă liniștitoare, care se armonizează perfect cu lemnul, de exemplu, cum sunt conurile sau nucile, care pot fi agățate în bradul de Crăciun sau așezate pe un platou.

Jak zaaranżować dom na święta

Pentru persoanele cărora le plac pereții decorați în stilul retro, se potrivește foarte bine combinația de roșu și auriu. Globuri de sticlă, vârful frumos împodobit și nuanțele pline de optimism care ne trezesc la viață, împodobesc modern bradul. Bomboanele și turta dulce învelite în hârtie colorată din bolurile de lut, vor fi un deliciu pentru cei mai tineri membri ai familiei.

Pentru o amenajare modernă ne putem inspira din stilul Glamour. Decorațiuni strălucitoare din aluminiu cu pietre violet de diferite forme, subliniază perfect romantismul interioarelor, păstrate într-o tonație de gri și violet. Pe de altă parte, persoanele care trăiesc în conformitate cu trendul EKO și au zugrăvit pereții în tonuri pământii – verde și nuanțe de maro – cu siguranță se vor regăsi printre decorațiile din rattan și din in, împodobite cu panglici frumoase.