* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

 • CAMERA COPIILOR PLINĂ DE NUANȚE

  CAMERA COPIILOR PLINĂ DE NUANȚE

  Culorile din camera copilului pot avea un efect liniștitor și de relaxare, sau pot stimula anumite abilități intelectuale. Culorile pereților din camera copiilor au un rol de mare importanță și ar trebui să fie adaptate la sensibilitatea emoțională a micului locuitor. Pentru camera copiilor, sunt de preferat culori puternice, vesele pentru a stimula abilitățile intelectuale, dar trebuie să țineți seama de culorile prea intense, ce pot fi, de asemenea, obositoare.

  vezi
  ARATĂ-MI CAMERA TA, ȘI ÎȚI SPUN CINE EȘTI!

  ARATĂ-MI CAMERA TA, ȘI ÎȚI SPUN CINE EȘTI!

  În alegerea culorii pereților din camera noastră, cel mai bine este să găsim un compromis între ceea ce este la modă și ceea ce se potriveste gusturilor noastre personale. Cu toate acestea, până la urmă, decidem involuntar la alegerea culorilor, care reflectă perfect natura noastră și corespund temperamentului individual. Culorile, de fapt, reflectă nu numai starea de spirit, dar și ... caracterul.

  vezi
 • DORMITORUL – AI GRIJĂ DE CULOAREA VISELOR TALE

  Dormitorul perfect? Cel mai des îl asociem cu calmul, intimitatea, odihna și liniștea. Obținerea spiritului de armonie este posibil, cu condiția să avem grijă de armonia din camera în care dorim să ne relaxăm.Unul dintre cele mai importante elemente necesare în decorarea camerei, care influențează comportamentul și starea de spirit, este culoarea, care va fi utilizată in zugrăvirea pereților în zona noastră de relaxare.

  vezi

  INFLUENȚA LUMINII ASUPRA CULORILOR

  Un factor extrem de important care influențează efectul și percepția culorii, sunt condițiile de iluminare din acel moment.

  vezi
 • CE INFLUENȚĂ ARE CULOAREA ASUPRA ÎNCĂPERILOR

  Culorile din jurul tău înseamnă ceva mai mult decât doar o încăpere frumoasă și un mobilier colorat. Culorile care ne înconjoară au o influență directă asupra modului în care percepem spațiul din jurul nostru. Culorile alese cu abilitate, pot mări percepția vizuală sau reduce suprafaţa, diminua înălțimea plafonului, scurta sau lungi încăperea, etc.

  vezi

  ŚNIEŻKA SATINATĂ – BOGĂȚIA CULORILOR

  Gama variată de vopsele disponibile pe piața poloneză, face dificilă alegerea celei mai bune culori. Există mai mulți factori, care influențează alegerea culorii adecvate. E bine să vă găndiți exact, ce înseamnă cea mai bună culoare?

  vezi