* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

ARATĂ-MI CAMERA TA, ȘI ÎȚI SPUN CINE EȘTI!

În alegerea culorii pereților din camera noastră, cel mai bine este să găsim un compromis între ceea ce este la modă și ceea ce se potriveste gusturilor noastre personale. Cu toate acestea, până la urmă, decidem involuntar la alegerea culorilor, care reflectă perfect natura noastră și corespund temperamentului individual. Culorile, de fapt, reflectă nu numai starea de spirit, dar și ... caracterul.

1. Căutătorul păcii, armoniei și stabilității

Dacă sunteți într-un interior, unde vă petreceți cel mai des timpul, în care predomină culoarea bej și maro, atunci, probabil sunteți o persoană care caută pacea, armonia și stabilitatea. Persoanelor cărora le plac culorile maro, sunt capabile să-i susțină pe alții, apreciază căldura familiei și perseverența. Cel mai mare merit al acestora este onestitatea, caracterizată, de asemenea prin propriul lor sentiment intern de securitate. Și cel mai important ... nu pretind a fi cineva! Nu-i nimic ciudat – bej si maro sunt culorile venite direct din natură. În natură găsim o mulțime de nuanțe din acest grup de culori – acestea sunt culorile naturale ale pământului, ierbii uscate, nisipului și lemnului.

pomieszczenie beżowe

Acestea sunt perfect redate de culorile vopselelor Nuanțele Naturii. Pereții zugrăviți cu aceste culori creează spațiul care oferă impresia de liniște și relaxare. „Dimineață Nevinovată” este o vopsea colorată, care în combinație cu „Cafeaua de Dimineață”, vă ajută să creați o atmosferă confortabilă, familiară și un refugiu sigur. Este un loc perfect pentru relaxare.

2. Sufletul sociabil

Când alegi nuanțele din grupul culorilor galbene, înseamnă că ești o persoană sociabilă, comunicativă, inteligentă și deschisă. Galbenul este culoarea căldurii, care evocă cele mai frumoase amintiri de vacanță, aduce bucurie, trezește la viață și oferă încrederea în sine. De multe ori, referitor la această nuanță, se decid persoanele cărora nu le place singurătatea. Galbenul este perfect pentru negocieri, stimulează vigilența și îmbunătățește starea de spirit mărind valoarea proprie. Deci, dacă ești dornic de succes, dar ÎȚI lipsește tenacitatea sau visezi la senzații tari neobișnuite, dar simți că nu ai destul curaj, alege chiar această culoare! Scala discretă a galbenului de diferite grade de saturație, permite crearea unui interior care emană caldură. Dar, pentru a evita efectul prea puternic al culorii galben, nuanța cea mai intensă a cestei culori (de ex. „Mierea Dulce” din paleta de culori a vopselelor Śnieżka Satinată),este bine ca aceasta să fie aplicată doar pe un perete, iar pe ceilalți să fie înlocuită cu o culoare discretă cremoasă de lămâie (de ex. „Gest Discret” din aceeași gamă de vopsele).

3. Curajos și energic

Persoanele care iubesc culoarea roșie, în general, au anumite caracteristici, cum ar fi extravaganță, curaj, sinceritate. Sunt ambițioși, energici, dinamici și ... generoși. Sunt înzestrați cu un caracter puternic, cu înclinație pentru rivalitate. Roșu este simbolul focului, a culorilor vii și stimulatoare. Aceste culori sunt preferate de persoanele care doresc să fie remarcate și apreciate, iar în viață se ghidează, mai presus de toate, după emoții. Culoarea roșu ar trebui aleasă, de asemenea, și de persoanele somnolente, lipsite de voința de a lupta, care au nevoie de o infuzie de energie pozitivă. O idee bună ar fi combinația nuanței crem pală (de ex. vopseaua Śnieżka Nuanțele Naturii culoarea „Orhidee Sălbatică”),cu roșu înflăcărat (de ex. „Grădina cu Zmeură” din aceeași paletă de culori). Flirtul înflăcărat la o cafea de dimineață este garantat! Cine dintre noi nu și-ar dori în acest mod începutul unei noi zile?

4. Impulsiv, pasionat de risc

Verde este culoarea persoanelor cu temperament impulsiv. Persoanele cărora le plac nuanțele acestei culori, adesea acționează fără un plan concret, nu se tem de risc. Dacă vă place verdele pal, sunteți, probabil modest, amabil și bun în intuiție. Verde deschis, este ales de persoanele care sunt predispuse la schimbări, dornici de aventuri și care nu au nevoie de motivații suplimentare. Aceștia, care se identifică cu verdele închis, pot fi descriși ca binevoitori, altruiști, orientați pentru a-i ajuta pe ceilalți, atenți și conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Acestor persoane nu le plac surprizele. Nuanțele de verde sunt culorile speranței la fericire și victorie, care evocă un sentiment de pace și securitate, fiind prielnic liniștii. De aceea, nuanțele acestea sunt recomandate persoanelor care trăiesc într-un ritm rapid, dar totodată simt că a venit timpul să-și găsească echilibrul și concentrarea. Este locul perfect pentru relaxarea de după-amiază, și poate fi creat prin combinația nuanței verde măsliniu, cu crem deschis. Combinația acestor nuanțe creează în cameră o atmosferă de pace și echilibru.

Camera noastră, este adesea, cartea noastră de vizită. Ea arată cine suntem, care sunt valorile pe care le împărtășim și după care ne ghidăm în viață. Pentru a alege o vopsea adecvată pentru zugrăvirea pereților din „împărăția” noastră, ar trebui să luăm în calcul combinația culorii preferate cu nuanța potrivită, care va „completa întregul”. Aceasta este garanția confortului, relaxării și a sentimentului de armonie cu lumea...