* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

ŚNIEŻKA SATINATĂ – BOGĂȚIA CULORILOR

Gama variată de vopsele disponibile pe piața poloneză, face dificilă alegerea celei mai bune culori. Există mai mulți factori, care influențează alegerea culorii adecvate. E bine să vă găndiți exact, ce înseamnă cea mai bună culoare?

Părerile, cu privire la acest subiect sunt împărțite. Unii cred că cea mai bună este „compatibilitatea cu cele mai recente tendințe coloristice”. Alții spun, că este aceea care reflectă personalitatea noastră. De asemenea, există și alții, pentru care cea mai bună culoare este aceea care se potrivește interioarelor noastre. De fapt – toți au dreptate. Când decidem să cumpărăm o vopsea de interior, ar trebui să luăm în considerare aceste trei aspecte. Dacă alegem în mod corespunzător vopseaua, exactitatea deciziei luate va fi confirmată de crearea unei stări de bine, precum și de un sentiment de armonie interioară, liniște și optimism.

Nu demult, au apărut pe piață vopsele satinate sub brandul Śnieżka într-un aspect complet nou. Interioarele zugrăvite cu Śnieżką Satinată conferă impresia de atmosferă deosebită și un caracter unic. Finisajul satinat al pereților, permit la un joc subtil al luminii și la descoperirea puterii culorilor.

SPA acasă

Fiecăruia dintre noi, i se întâmplă zile când toată lumea pare să fie împotriva noastră. Dimineață, chiar de sub nas ne scapă autobuzul, iar acest lucru atrage de la sine întârzierea la serviciu și privirea negativă a șefului. Numărul mare de obligații și problemele nerezolvate cresc, iar nouă începe încet să ne crape capul. Când, după o astfel de zi grea mergem acasă, culorile revigorante pentru interior, ne vor ajuta să ne liniștim. Combinația adecvată a culorilor, ne face să ne imaginăm că suntem la cel mai bun salon SPA, amintind de atmosfera relaxantă al acestui loc. Combinația de gri discret, bej și albastru se potrivește foarte bine în interioarele reci, moderne și elegante. Dacă preferați un interior cu o atmosferă mai caldă, în acest caz combinatia perfectă este o combinație de gri și bej. Într-un astfel de interior, se prezintă bine nu numai accesoriile din metal, dar și acelea din lemn. Acestea din urmă ne amintesc de natură, pământ sau pădure, și ajută efectul liniștitor al culorii. De asemenea, albastru are proprietăți relaxante – liniștește emoțiile, asigurând relaxarea fizică și odihna pentru ochi. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele care lucrează la un calculator.

Pofta de portocale

Dacă ne obosește climatul ploios de toamnă sau de iarnă, căldura interiorului și strălucirea soarelui ne va fi oferită de culoarea portocalie. Și aceasta, indiferent de anotimpul anului! Dormitoarele zugrăvite în această culoare, ne aduce seara liniște și ne facilitează recuperarea forțelor. Razele soarelui de dimineață, în combinație cu această culoare, va elibera energia dezlănțuită, care ne va permite să începem cu optimism o nouă zi. Culoarea portocalei coapte este, de asemenea, nuanța potrivită pentru încăperile în care au loc întâlniri prietenești dese. De asemenea, simbolizează veselia tinereții, pofta de viață, energia și puterea de a acționa.

wnętrza w kolorze pomarańczowym

Cu această culoare se poate zugrăvi, de ex. camera unde primim oaspeții. Însă, trebuie să ne amintim regula – conform „ceea ce e prea mult, nu e sănătos” – să o aplicăm cu moderație, cel mai bine alături de nuanțele neutre, care îi va permite să strălucească în mod corect. Culoarea portocalie, de asemenea, arată foarte bine în lumina lumânărilor. După plecarea prietenilor, ne putem petrece cea de a doua parte a serii cu iubitul sau să le invit pe cele mai bune prietene la o noapte de relaxare ca între femei ce povestesc la un pahar de vin și la lumina lumânărilor.

Armonia contrariilor

În zilele noastre, camera, de multe ori trebuie să îndeplinească mai multe funcții diferite – nu toată lumea își poate permite o astfel de amenajare specială, cum ar fi camera pentru oaspeți, de care am amintit. Membrii familiei, de multe ori își petrec timpul într-o singură cameră, unde fiecare dintre ei are propria ocupație. Conceptul amenajării, în acest caz, ar trebui să fie separarea fiecărei părți a interiorului. Pentru a separa astfel de zone, ne ajută de exemplu, roșu intens în combinație cu albastru liniștitor. Zona albastră unde lucrăm, ne oferă liniște și ajută la concentrare. Copiii mai mici, pot începe cu succes aici să învețe pentru extemporalul care se apropie, iar adolescenții au posibilitatea să-și aleagă acea parte a încăperii, ca un loc de pregătire intensă pentru examenele din timpul sesiunii. Adulții se vor bucura de timpul petrecut în casă, în fața calculatorului, analizând probleme de afaceri nerezolvate. Zona roșie emană energie pozitivă, care priește întâlnirilor prietenești și distracției în casă. Este perfectă pentru rolul minisalonului de jocuri în familie. În zilele ploioase, este locul perfect pentru un joc de cărți, jocul de societate Mikado-Marocco sau pentru rezolvarea în comun de puzzle-uri și de rebusuri.

Călătoria magică în țara vișinilor înfloriți

De asemenea, iubitorii culturii japoneze vor găsi în oferta Śnieżka Satinată ceva pentru ei. Fascinația pentru țara îndepărtată e subliniată de rozul discret, culoare asociată cu florile de vișin Sakura – simbolul Japoniei. Această nuanță roz, combinată cu verde și alb, conferă un efect platinat deosebit, creând un caracter delicat și nobil. Culorile deschise și liniștitoare ale pereților dau impresia de spațialitate și liniște. Fascinația de caligrafia japoneză poate fi exprimată de decorațiuni – amenajarea interioarelor cu mobilier în culori albe și negre. Însă, aceasta, nu este singura călătorie pe care o putem face cu ajutorul culorilor. Visele de călătorie ni le oferă nuanța exotică burgundy (vișiniu). Aceasta, exprimă în același timp, dorința de a ne desprinde de viața de zi cu zi, dar și pentru o dezvoltare spirituală. Nuanța intensă a sucului de struguri în combinație cu eleganța discretă a griului, construiește interioarele unui birou deosebit. Dacă avem nevoie să ne concentrăm, și ne dorim creativitatea, acesta poate fi locul perfect pentru noi. Putem conta, de asemenea, pe un efect special cum ar fi modificarea culorii și caracterul pereților, în funcție de ora zilei. Aceasta este soluția pentru cei plictisiți de rutină și care apreciază în sine chiar și cele mai mici schimbări.

Fii liniștit

Pe lângă aspectele vizuale, Śnieżka Satinată se caracterizează prin rezistență ridicată la frecare umedă, în comparație cu alte tipuri de vopsea latex. Pelicula de vopsea rezultată după zugrăvirea cu vopseaua Śnieżka Satinată, aplicată conform recomandărilor producătorului, are o rezistență de 5 ori mai mare la frecare umedă față de vopselele latex, clasificate ca rezistente la spălare conform normei PN-C-81914. Testele de rezistență la frecare umedă a peliculei, au fost efectuate de Laboratorul de Cercetare, acreditat în acest scop de către Centrul Polonez de Acreditare, nr AB 855. Această vopsea de înaltă calitate, este o combinație a tehnologiei inovatoare Teflon ® surface protector, cu rășini și pigmenți de cea mai înaltă calitate. Teflon ® este o marcă înregistrată utilizată de FFiL Śnieżka S.A. sub licența firmei DuPont. În plus, gama largă de culori oferă posibilitatea, ca fiecare să găsească ceva pentru el însuși. Colecția cuprinde 42 de nuanțe, împărțite în șase linii coloristice: nuanțe de alb, bej-maro, galben și nuanțele sale derivate, nuanțe de roșu, verde, albastru și nuanțe de gri elegante.

Schimbarea culorilor interioarelor, poate schimba complet imaginea casei, oferind totodată, multă plăcere din contactul zilnic cu lumea de culori. Datorită soluțiilor de finisare, disponibile pe www.sniezkasatynowa.pl, putem crea combinații culoristice deosebite. Trebuie să ținem seama, că cel mai important lucru este să ne simțim bine în interioarele, în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului. O cameră perfect zugrăvită, este aceea din care pur si simplu nu vrem să mai ieșim...