* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

ȘANSA TA

Fundația Șansa Ta inițiată de compania Śnieżka a fost înființată în martie 2005 de către fabrica de Lacuri și Vpsele Śnieżka S.A. Prin intermediul fundației, compania Śnieżka realizează programe naționale și locale, ca o expresie a responsabilității sociale a întreprinderii. Deja după opt luni de la înființare, activitatea în domeniul de interes public al fundației, au ajutat-o să obțină statutul de organizație de utilitate publică. Supravegherea activităților fundației este realizată sub egida Ministrului Educației Naționale.

Pe întreaga perioadă a activităților fundației, au fost aduse la viață programe adresate, printre altele, copiilor bolnavi, a celor defavorizați de soartă, orfani, care au nevoie de sprijin pentru dezvoltarea și punerea în valoare a talentelor lor. Nu este, probabil, nicio exagerare în faptul că programul fundației este inspirat din viață și scrie despre viață. Principiul de bază al fundatiei este de a fi acolo unde este nevoie de ajutor, pentru a fi un suport alături de aceia care o așteaptă. Ideea de egalitate a șanselor la viață demnă a persoanelor defavorizate de soartă, este un mesaj ce oferă premise pentru toate activitățile și inițiativele Fundației.

Obiectivul principal al Fundației Śnieżka "Șansa Ta" este educația și învățământul, în special pentru ajutarea copiilor și tinerilor, educarea, stimularea și dezvoltarea completă a acestora prin activități social-educative, culturale, sportive. De asemenea, ține seama de promovarea unui stil de viață sănătos prin activități în promovarea nevoilor și integrării bolnavilor cronici și a persoanelor cu dizabilități.

Astăzi, după șapte ani de la înființarea fundației, activitățile acesteia sunt puternic vizibile în implementarea pe plan local pentru a-i ajuta pe cei mai nevoiași. Datorită eforturilor consiliului de administrație al companiei, fondatorului și generozității donatorilor, s-a reușit ajutorarea multor persoane nevoiașe, printre care: persoane fizice, școli, grădinițe, cluburi sportive, centre de agrement, instituții și organizații de binefacere și de caritate.

Fundacja Twoja Szansa

O inițiativă specială a Fundației este de a sprijini programul de burse, al cărui scop este promovarea elevilor și studenților ambițioși și talentați, care se evidențiază în învățământ, permițându-le să-și însușească o educație largă și o dezvoltarea intelectuală. Programul este destinat în primul rând pentru acei elevi și studenți, care din cauza condițiilor materiale le fac imposibilă începerea sau continuarea studiilor la liceu sau facultate.

De remarcat este faptul că atât membri Consiliului de administrație cât și Fundația, nu percep remunerație pentru această muncă. Întreaga sumă de bani acordată Fundației de către donatori, este folosită pentru activitatea organizației statutare. Toate cheltuielile administrative sunt finanțate din donații care provin de la fondatorul Śnieżka S.A. Pentru informații suplimentare privind activitățile fundației accesați pagina web http://www.twojaszansa.sniezka.pl/