* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

PIAȚA ȘI CLIENȚII

Aprofundarea nivelului de satisfacție a clienților prin oferirea de produse de cea mai bună calitate, este unul dintre principiile-cheie, confirmând activitățile Companiei, care introduce pe piață numai produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Proiectând produsele sale, Compania face o evaluare menită să asigure – pe larg înțeleasă – siguranța utilizatorului și / sau conservarea mediului natural ambiant. Răspunderea companiei Śnieżka acoperă întregul ciclu de viață al produsului: de la aprovizionarea pentru producție până la sprijinul acordat utilizatorului final.

Compania FFiL Śnieżka S.A. respectă principiile concurenței corecte și acționează în conformitate cu regulile de concurență într-o anumită piață. Niciodată Compania nu s-a implicat și nu se va implica în aranjamente ilegale stabilite între concurenți, cum ar fi fixarea prețurilor, partajarea de teritorii, separarea clienților, sau alte practici interzise, cum ar fi schimbul ilegal de informații. În schimb, împărtășește cu bucurie cunoștințele pe care le deține, cum ar fi cursurile referitoare la produse și modul de prezentare, sau ajută în managementul pe această categorie de produse. De asemenea, implementează etic activități de publicitate.