* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

MEDIU AMBIANT


Compania a identificat și documentat domenii semnificative de influență a operațiunilor sale asupra mediului ambiant și a dezvoltat o politică de mediu, care au fost documentate cu obiective măsurabile care sunt monitorizate în mod constant.

Compania efectuează măsurarea consumului de apă și energie electrică, de reciclare a apei și producerea de apă reziduală. Caută să îmbunătățească calitatea în scopul de a reduce producerea deșeurilor generate de producție, să pună în aplicare într-un mod proactiv noile directive, și pentru a efectua evaluarea, monitorizarea și îmbunătățirea continuă a proceselor de producție în fabricile sale, pentru a se asigura că acestea respectă cu consecvență drepturile omului și că mențin standardele de mediu, în conformitate cu legea regională.