* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

OFERĂ „A DOUA VIAȚĂ” OBIECTELOR DIN LEMN ȘI METAL

Toamna este anotimpul când sa face ordine. De asemenea, este momentul perfect pentru reînnoirea obiectele folosite pe lângă casă. Datorită emailurilor cu uscare rapidă Multispray Śnieżka, în vopsirea stropitoarei sau a ghiveciului metalic preferat, nu ne va împiedica nici chiar vremea schimbătoare!

Umiditatea este cel mai mare dușman al elementelor din lemn și metal. Protejarea acestui tip de obiecte împotriva influenței dăunătoare a ploilor de toamnă-iarnă, ne permite, evitarea dezamăgirii de primăvară. Din păcate, ploaia de toamnă poate descuraja în mod eficient orice lucrare efectuată afară. Mai rău, o burniță neașteptată poate spăla vopseaua proaspătă și distruge munca efectuată deja. Soluția eficientă și necostisitoare pentru această problemă este Emailul cu uscare rapidă Multispray marca Śnieżka.

Aplicare ușoară

Ușor de aplicat, emailul se folosește pentru vopsirea mai multor tipuri de suprafețe suport de: metal, lemn, piatră, și chiar beton. Indiferent, dacă este vorba de o stropitoare, carcasa unei lămpi, scaun sau foarfece de crengi, vopsirea obținută datorită produsului Śnieżka Multispray, se caracterizează prin rezistență ridicată la factorii atmosferici și deteriorări mecanice.

zelona konewka pomalowana sprayem

Timpul de uscare foarte rapid (10 minute) face, ca lucrarea realizată cu acest produs să fie ușoară și plăcută. Vopseaua este disponibilă în 10 culori, deci va fi foarte ușor să găsim o culoare care se va potrivi elementelor mici de arhitectură sau fațadei unei case, în apropierea cărora va fi amplasat produsul vopsit.

Pregătirea corespunzătoare a suportului

Înainte de a aplica produsul, trebuie să verificăm starea suportului, dacă acesta este uscat. Vom avea grijă, de asemenea, să-l curățăm de rugină, praf, grăsimi sau alte impurități. Stratul vechi de vopsea, durabil, cu aderență bună la suport, îl ştergeţi cu șmirghel până devine mat (după această operațiune trebuie îndepărtat praful!).

În cazul elementelor metalice, supuse la coroziune agresivă (de ex. stropitoare, jgheaburi),se recomandă aplicarea Lacului-Grund din seria Multispray, înainte de a se aplica Emailul cu uscare rapidă. Preparatul asigură suportului o suprafață netedă, mărește aderența noului strat de vopsea, oferind o protecție suplimentară împotriva coroziunii. Se aplică la fel ca și Emailul cu uscare rapidă. După aproximativ 2 ore de la aplicarea grundului, se poate aplica emailul adecvat.

Vopsire rapidă, sigură și fără probleme

Înainte de folosire, se agită energic Emailul cu uscare rapidă aprox. 3 minute, din momentul în care au fost auzite bilele din interiorul recipientului. Se recomandă aplicarea emailului în câteva straturi subţiri, de la o distanţă de 25-30 cm. Înaintea lăcuirii, efectuaţi o pulverizare de probă.

Timpul de uscare este de aproximativ 10 minute, dar depinde de temperatura și umiditatea aerului. Condițiile atmosferice nefavorabile, prelungesc timpul de uscare. O protecție completă anticorozivă a suprafețelor vopsite, se obține după 24 ore.

Datorită Emailului cu uscare rapidă Multispray, obiectele uzuale primesc „a doua viață”. Protejate împotriva efectelor distructive ale umidității, ne vor putea servi mult timp. Culorile intense și de lungă durată din apropierea casei noastre,vor înveseli monotonia de toamnă-iarnă. După căderea frunzelor, iar restul lumii va fi acoperit de zăpada albă, pervazul colorat sau balustrada, se vor bucura în continuare de aspectul său.