* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

CONDUCEREA FIRMEI

Piotr Mikrut – Președintele Consiliului de Conducere

Piotr Mikrut este absolventul Academiei de Minerit și Metalurgie din Cracovia (Facultatea de Management),pe care a absolvit-o în 1995 cu calificativul „Foarte bine”. Și-a început cariera profesională în calitate de Director al Departamentului de Marketing al companiei CHEMAL s.c., care stă la baza înființării Fabricii de Lacuri și Vopsele ŚNIEŻKA SA. În această companie a lucrat între anii 1995-1997. Începând cu anul 1997, a preluat funcția de Președinte al Consiliului de Administrație al PPHU 2M S.R.L., în care a fost, de asemenea, unul dintre acționari. De la 30 martie 2004, deține funcția de Președinte al Consiliului de Condusere FFiL Śnieżka SA.

 

Witold Waśko – Vicepreședintele Consiliului de Conducere, Director Economic

Witold Wasko a absolvit Politehnica din Rzeszów (specialitatea aviație). Domnul Witold Waśko a a absolvit, de asemenea, studiile postuniversitare la Înalta Școală de Marketing și Management din Malopolska, specialitatea contabilitate și finanțe. În 2009 a absolvit examenul de auditor statutar. Pe parcursul carierei sale profesionale a participat la numeroase cursuri, cum ar fi: cursul de specializare – buget, condus de Nord Controlling, cursul de planificare financiară al companiei „Pator”, cursul de management al calității, cursul de management resurse umane.

 

În continuare Witold Waśko a mai lucrat:

  • între anii 1989 - 1991, în WSK PZL Mielec, pe funcția de Consultant tehnic,
  • între anii 1992 – 1994, în P.P.H.U. „Chemal” s.c., pe funcția de Contabil-informatic,
  • între anii 1994 – 1998, în fabrica de Lacuri și Vopsele "Chemal" sc., pe funcția de Director Financiar,
  • între anii 1998 – 2003, în cadrul Companiei pe funcția de Director Economic și membru al Consiliului de Conducere.

De la 1 aprilie 2005 îndeplinește funcția de Vicepreședinte al Consiliului de Conducere al FFiL Śnieżka S.A.

Joanna Wróbel-Lipa – Vicepreședintele Consiliului de Conducere, Director Comercial

Joanna Wróbel-Lipa a absolvit Universitatea de Economie din Katowice (specializarea: Management și Marketing). În perioada iunie 2003 până în octombrie 2004 a absolvit studiile postuniversitare The Advanced Certificate in Marketing, conduse de Institutul pentru Dezvoltare și Afaceri.

A început cariera profesională în luna mai anul 2000 în FFiL Śnieżka SA, ca Specialist de Marketing. Din august 2003 până în decembrie 2004, a fost șeful Departamentului de Marketing, iar din ianuarie 2005 până în iulie 2006, a ocupat funcția de Vice Director˛

Comercial de Marketing. În august 2006, doamna Joanna Wróbel-Lipa a preluat funcția de Director Comercial, simultan cu funcția de Procurement. În decembrie 2007, a fost numită membru al Consiliului de Conducere Śnieżka SA. Începând cu 6 mai 2011, doamna Joanna Wrobel – Lipa, deține funcția de Vicepreședinte al Consiliului de Conducere.