* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

CALITATE ȘI CERTIFICATE

Dobândirea poziției actuale pe piață de compania FFiL Śnieżka S.A, a fost posibilă numai datorită cooperării strânse cu beneficiarii care au avut încredere în calitatea înalta a produselor noastre.

Pentru a adapta întregul ciclu de producție la standardele internaționale, încă din octombrie 1997, am început implementarea Sistemului de Management al Calității conform ISO 9001. Certificatul obținut în 1999, a confirmat punerea în aplicare de către compania Śnieżka, a tuturor procedurilor care vor asigura încrederea în calitatea produselor fabricate.

În 2011, conducerea firmei de la nivelul cel mai înalt, a decis să stabilească și să pună în aplicare Sistemul de Management pentru Mediu conform ISO 14001. Ambele sisteme au fost integrate și certificate în mai 2012. Sistemul integrat se referă la proiectarea, fabricarea și vânzarea de: vopsele, lacuri, sisteme decorative, tencuieli, sisteme de termoizolare a clădirilor, mase de șpacluri/gleturi, produse pentru protecția și decorarea lemnului, adezivi, impregnanți, lacuri și vopsele pulbere, sisteme de protecție împotriva coroziunii și de prevenire a poluării. Prin realizarea politicii Sistemului de Management Integrat, dorim consolidarea poziției de lider în ceea ce privește calitatea produselor fabricate și grija pentru mediul înconjurător:

„O condiție esențială pentru dezvoltarea continuă a companiei noastre, este de a oferi clienților produse de cea mai înaltă calitate, ținând cont de condițiile schimbătoare ale pieței și de preferințele consumatorilor, dar și grija pentru mediul înconjurător. Atât compania FFiL Śnieżka S.A, cât și brand-urile ce aparțin acesteia, trebuie să fie întotdeauna identificate cu cea mai înaltă calitate în toate domeniile de activitate, astfel încât clienții să poată utiliza cu încredere produsele noastre. Fabrica garantează, de asemenea, deplina compatibilitate a produselor sale etichetate ecologic, cu criteriile de etichetare ecologică ale Uniunii Europene. Prin punerea în aplicare a Politicii, dorim consolidarea poziției de lider, în ceea ce privește calitatea produselor și prevenirea poluării"