* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

PROCESUL DE RECRUTARE

Suntem un lider de piață în lacuri și vopsele din Polonia. În relațiile cu mediul de afaceri în domeniul nostru, ne concentrăm pe loialitate, integritate și parteneriat. După principii similare ne ghidăm în relațiile cu angajații noștri, cărora le oferim conditii atractive de angajare și de mari oportunități de dezvoltare profesională. Ne concentrăm pe creativitate și munca în echipă. Determinantul acțiunilor noastre este respectarea absolută a standardelor etice.

Departamentul de gestionare a resurselor umane planifică și coordonează întreg procesul de recrutare în firmă. Oferim angajaților noștri un număr mare de cursuri de pregătire internă și externă, învățarea limbilor străine, precum și finanțarea studiilor postuniversitare. Credem că omul este cel mai important și suntem convinsi că cel mai eficient se învață la locul de muncă prin intermediul unor noi provocări. Prin urmare, compania Śnieżka a pus un mare accent pe dezvoltarea profesională a angajaților, acordându-le multă libertate în luarea deciziilor proprii, dar și implicarea în numeroase proiecte care le oferă posibilitatea de a face schimb de experiență.

Alătură-te echipei noastre!