* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

Un mediu ambiant mai bun, mai mult confort pentru Tine

16 Iulie 2014
Un mediu ambiant mai bun, mai mult confort pentru Tine
Un consumator conștient alege cea mai bună soluție pentru el, care îi asigură un confort de înaltă calitate și siguranță. Luarea deciziei de a utiliza produsele marcate cu eticheta ecologică europeană Ecolabel, avem garanția, că folosim produse ecologice prietenoase atât pentru sănătatea noastră cât și a mediului ambiant.

Interioarele zugrăvite cu vopsele ce îndeplinesc cele mai înalte cerințe de mediu, sunt prietenoase pentru utilizatori. Alegând soluțiile cele mai favorabile pentru noi, putem de asemenea, să protejăm mediul înconjurător. Vopselele marcate cu simbolul Ecolabel, adică cu eticheta ecologică a UE, care reprezintă o floare caracteristică, permite obținerea unei vopsiri în siguranță și durabilă în timp.

Ecolabel, semnul credibil de excelență a produsului în relație cu mediul, certificatul european, este acordat de experți independenți, produselor care îndeplinesc anumite criterii pentru întregul ciclu de viață al produsului – de la fabricarea acestuia, până la eliminarea în siguranță a deșeurilor. Ecolabel este certificat de Centrul Polonez pentru Cercetare și Certificare S.A. din Varșovia. Datorită semnului etichetat, consumatorii pot lua decizii de cumpărare în cunoștință de cauză.

Cu acest certificat de prestigiu au fost premiate următoarele vopsele: Śnieżka Satynowa, cu adaos de Teflon® surface Protector, disponibilă într-o gamă variată de culori și pentru crearea unor pelicule durabile, permițând menținerea unui aspect ideal și culorat al pereților, precum și Magnat Ceramic, o vopsea ceramică de interior, a 3-a generație, care are caracteristici deosebite de rezistență la frecare umedă repetată. Ambele produse sunt caracterizate prin conținut scăzut de compuși organici volatili (COV),lipsa de metale grele și substanțe periculoase pentru sănătate și mediu, precum și putere mare de acoperire.

Vopselele premiate, nu sunt doar rezistente la frecare, dar, de asemenea, oferă și siguranță. Folosirea semnului de credibilitate Ecolabel, este astfel o confirmare de excelență. Alegând înalta calitate și soluțiile certificate, protejăm natura și avem grijă de viitorul generațiilor următoare!