* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

Tehnologia hibridă în slujba casei Tale!

19 August 2014
Tehnologia hibridă în slujba casei Tale!
O casă bine întreținută este ca o adevărată carte de vizită pentru proprietari. Pentru a fi mereu aceeași, trebuie să o protejăm în mod corespunzător. Folosind soluții de înaltă calitate, protejăm elementele proprietății de efectele factorilor atmosferici, asigurându-le astfel un aspect estetic. Mobilierul, ferestrele, ușile sau gardurile vor fi eficient protejate cu noul Email alchidic, care s-a alăturat la gama de produse decorative și de protecție Śnieżka Supermal®.

Obloanele albe strălucitoare conferă eleganță casei situate printre copacii verzi și marea de flori colorate. Proprietatea e înconjurată de un gard alb ca zăpada iar pe gazonul bine întreținut este amenajat un mobilier de grădină de culoare albă. Tuturor acestor elemente nu le este frică de condițiile meteorologice nefavorabile. Protecția eficientă se datorează  Emailului alchidic Supermal® – un produs modern care a îmbogățit oferta de soluții a brandului Śnieżka.

Emailul alchidic este o noutate în gama de soluții Śnieżka Supermal®. Produsul are la bază o tehnologie modernă hibridă HPS (Hybrid Power System) – este o combinație de email alchidic convențional cu lianți moderni, oferind produsului parametri de înaltă calitate. Datorită acestei tehnologii, produsul are o rezistență mecanică mai mare, aderență foarte bună la suport și este extrem de rezistent la procesul de îngălbenire. În afară de acestea, se caracterizează prin excelentă acoperire și un miros deosebit de discret.

Prin utilizarea Emailului alchidic, se vopsește lemnul, materialele lemnoase, elementele din oțel și fontă dar și suprafețele tencuite și din beton. Produsul îndeplinește cele mai exigente cerințe impuse produselor destinate aplicării în interiorul încăperilor instituțiilor publice și în unități sanitare (spitale, etc) și este rezistent la substanțele folosite pentru dezinfectare. Formează o peliculă de vopsea flexibilă cu uscare rapidă. Noul email poate fi achiziționat în culoarea alb ca zăpada, în două versiuni de finisare a peliculei – lucios și luciu satinat. Produsul asigură un randament ridicat – până la 16 mp/l pentru un strat.

Utilizarea Emailurilor alchidice Supermal® va face ca ușile, ferestrele, obloanele, mobilierul, balustradele, lambriurile sau gardurile, să prezinte un aspect estetic deosebit, fiind totodată protejate în mod corespunzător de condițiile meteorologice nefavorabile. Noul produs oferă funcționalitate ridicată la un preț accesibil!