* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

Semnul de Calitate KidZone 2014 pentru produsele Śnieżka SA

2 Septembrie 2014
Semnul de Calitate KidZone 2014 pentru produsele Śnieżka SA
Vopselele pentru interior produse de Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka SA, au fost încă o dată distinse cu Semnul de Calitate KidZone. Certificatul de prestigiu acordat, subliniază înalta calitate a soluțiilor implementate și indică faptul că acestea sunt prietenoase pentru copii. Ca urmare, suntem siguri că prin utilizarea acestora, în același timp, creăm un spațiu plin de culoare și totodată sigur pentru copiii noștri.

Cu certificatul Semnul de Calitate KidZone 2014 au fost premiate trei produse din portfoliul companiei FFiL Śnieżka SA: Śnieżka Satynowa – vopsea cu un finisaj satinat subtil și o rezistență de 5 ori mai mare la frecare umedă față de vopselele latex*, Śnieżka Supermal® Emalia Akrylowa – destinat pentru vopsirea protectiv-decorativă a lemnului şi a metalului precum și MAGNAT CERAMIC – vopsea ceramică pentru interior, rezistentă la murdărire și pete. Acestea sunt produse moderne de mare performanță care permit obținerea unei suprafețe extrem de durabile, sigure și culori rezistente în timp. Aceste produse moderne, sunt folosite pentru obținerea unor suprafețe cu pelicule durabile, oferind siguranță si un aspect estetic în culori frumoase.

 

Proiectul ciclic Semnul de Calitate KidZone, își propune să onoreze și să promoveze companiile ale căror produse sau servicii îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, facându-le totodată prietenoase pentru cea mai tânără generație. Certificatul, acordat de Centrul de Calitate pentru Copii, subliniază efortul companiei depus pentru îmbunătățirea continuă a ofertei și adaptarea acesteia la cerințele clienților. Datorită inițiativei, părinții au posibilitatea de a alege produsele care îndeplinesc nu numai așteptările lor estetice, dar, de asemenea, și condițiile de siguranță, în același timp garantând performanțe deosebite.

Farby bezpieczne dla dzieci - znak Kid Zone dla farb Śnieżka