* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

Rezultatele Śnieżki mai bune decât se aștepta

25 Aprilie 2014
Rezultatele Śnieżki mai bune decât se aștepta
Grupul de Capital Śnieżka, a publicat raportul anual pentru anul 2013. Rezultatele financiare ale Grupului au fost mai bune decât se aștepta, anunțate în luna februarie a acestui an.

Veniturile din vânzările realizate ale Grupului de Capital pe anul 2013 s-au ridicat la 573.9 milioane PLN, confirmând previziunile anterioare. Mai mare decât era de așteptat s-a dovedit a fi profitul operațional, care a fost de 58.8 milioane PLN (față de cel prognozat în februarie de 57,5 milioane PLN). Aceasta reprezintă o creștere de 4,3% față de anul 2012. Profitul net a ajuns la 46.6 milioane PLN, care este de aproximativ 1,3 milioane PLN mai mult decât datele raportate inițial.

– Activitățile Grupului de Capital Śnieżka în anul 2013 a confirmat continuarea strategiei de dezvoltare, pe baza deschiderii către schimbare și inovație – comentează Witold Waśko, Vicepreședintele Consiliului de Conducere al FFiL Śnieżka SA – Deși nu în totalitate au fost condiții favorabile, Grupul a reușit să îmbunătățească rentabilitatea, iar rezultatele au fost apropiate cu cele din anul 2012 – a mai adăugat. Rezultatele obținute au stat la baza Consiliului de a declara plata dividendelor pentru anul 2013 în valoare de 2,5 zł per acțiune. Aceeași sumă a dividendelor către acționari, a fost plătită și anul trecut.

În 2013, piața poloneză, care este principalul beneficiar al produselor Grupului Śnieżka, s-a luptat cu dificultăți, al căror efect a fost, printre altele, o scădere a cererii pentru vopsea. Ca urmare a iernii, care a durat mai mult decât de obicei,  de asemenea, s-au redus semnificativ lucrările de construcții și renovare de sezon. În ciuda situației dificile, Grupul de Capital Śnieżka a confirmat poziția sa puternică pe piață.