* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

Produsele Śnieżka ACRYL-PUTZ® – singurele gleturi fine pe piața poloneză cu certificatul Norma Poloneză

23 Ianuarie 2015
Produsele Śnieżka ACRYL-PUTZ® – singurele gleturi fine pe piața poloneză cu certificatul Norma Poloneză
Finisajele de calitate a pereților și tavanelor permite obținerea unor suprafețe durabile, netede și estetice. Rezultatul final este influențat de calitatea corespunzătoare a produselor. Gleturile mărcii Śnieżka ACRYL-PUTZ®, sunt singurele pe piața poloneză care au obținut certificatul Norma Poloneză, confirmând cea mai înaltă calitate a acestora și performanțe deosebite de utilizare.

Cu certificatele de conformitate Norma Poloneză, acordate de Comitetul polonez pentru Standardizare, au fost premiate două produse ale mărcii Śnieżka ACRYL-PUTZ®: glet de nivelare și finisare ACRYL-PUTZ® ST10 START (în conformitate cu norma PN-EN 13279-1:2009) și gletul pentru finisaje fine ACRYL-PUTZ® FS20 FINISZ (în conformitate cu norma PN-EN 15824:2010). În timpul testelor minuțioase efectuate înaintea acordării certificatelor, s-au confirmat cele mai mari caracteristici de performanță ale ambelor produse – printre altele: rezistență la încovoiere și la compresiune, sau timp de priză corespunzător. Documentul de conformitate cu Standardul polonez, categoric evidențiază strict produsele de calitate dintre soluțiile disponibile pe piață. Acest lucru este pentru consumatori un semn clar de înaltă calitate și un marcaj de încredere, care este nu numai o declarație a producătorului, de asemenea, este garanția unei instituții independente.

Gładź szpachlowa ACRYL-PUTZ® ST10 START este un produs modern de tipul 2 în 1 (nivelare + finisare),care poate fi folosit ca un strat de suprafaţă fără a fi necesară folosirea gleturilor din material pastă gata preparată. Nu prezintă contracție, se usucă repede, nu crapă nici atunci când este aplicat în straturi groase (pentru completarea găurilor adânci – de până la 3 cm) și se șlefuiește ușor. Gletul pentru finisaje fine poate fi aplicat prin metoda „umed pe umed” - stratul următor de glet se aplică cu puțin timp înainte de întărirea stratului anterior, ceea ce reduce semnificativ timpul de lucru. După gletuire, suprafața rezultată va fi albă ca zăpada.


Acryl Putz ST 10 Start - gładź szpachlowaGładzie Acryl Putz z certyfikatem Polskiej Normy

Wykończeniowa gładź szpachlowa ACRYL-PUTZ® FS20 FINISZ este un produs de calitate superioară, gata preparat, recomandat în special pentru finisaje finale, fine și pentru obținerea suprafețelor netede a pereților și plafoanelor. Formula polimerică a produsului, îmbunătățește semnificativ parametrii de rezistență și decide o aderență excelentă a gletului la suport. În timpul utilizării, îşi păstrează consistenţa constantă; datorită acestui fapt poate fi utilizat pe parcursul unui timp îndelungat. Se șlefuiește ușor și permite obţinerea unor suprafeţe albe ca zăpada perfect netede, gata de vopsit.

Acryl Putz FS 20 - gotowa gładź szpachlowaGładz szpachlowa fs 20 z certyfikatem polskiej normy