* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

Pereți cu suprafețe netede, fără șlefuire și praf incomod!

25 August 2014
Pereți cu suprafețe netede, fără șlefuire și praf incomod!
Pereți uniformi și eleganți sunt un excelent punct de plecare pentru continuarea lucrărilor decorative. Pe suprafața acestora se prezintă frumos culorile vopselelor și toate accesoriile decorative. Obținerea unei suprafețe perfect netede este posibilă datorită utilizării gletului corespunzător. În acest rol se potrivește perfect, disponibil în oferta companiei Śnieżka ACRYL-PUTZ®, gletul pentru finisaje fine (fără a produce praf) ST11 START S, care a câștigat tocmai un nou design pe ambalaj.

Netezirea pereților se asociază de obicei cu aplicarea dificilă a gipsului și șlefuirea suprafeței. Acest proces poate fi realizat însă mult mai rapid și mai confortabil. Gletul modern pentru finisaje fine ACRYL-PUTZ® ST11 START S permite aplicarea prin metoda „umed pe umed” – următorul strat de glet se aplică înainte de uscarea completă a stratului precedent. Mai mult decât atât, prelucrarea finală poate fi de asemenea realizată prin metoda „pe umed”, fără șlefuirea incomodă și a prafului omniprezent. Datorită acestei metode de lucru, într-un mod ușor se pot obține pereți și plafoane cu suprafețe netede.

ACRYL-PUTZ® ST11 START S este un glet modern pentru finisaje fine pe bază de gips (sub formă de pulbere),cu aditivi și substanțe auxiliare de modificare. Este destinat pentru netezirea denivelărilor și fisurilor pe suprafața tencuielilor, șpăcluirea pereților întregi și a tavanelor. Produsul este excelent și pentru rostuirea plăcilor de gips-carton cu benzi de armare. Gletul se caracterizează prin aderență excelentă la suport și nu crapă nici atunci când este aplicat în straturi groase. Masa de glet preparată, permite o aplicare ușoară, deoarece oferă o „alunecare” excelentă uneltei în timpul aplicării produsului.

Noul ambalaj al gletului pentru finisaje fine ACRYL-PUTZ® ST11 START S, se caracterizează prin minimalism modern și un conținut clar al mesajelor. Datorită pictogramelor speciale, consumatorii pot găsi cu ușurință informații despre caracteristicile principale ale produsului și beneficii importante oferite la utilizarea acestuia. Gletul este disponibil în saci de hârtie, cu o capacitate de 5 și 20 kg.