* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

Nouăsprezece idei noi pentru un apartament unic

10 Martie 2014
Nouăsprezece idei noi pentru un apartament unic
Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka SA, a prezentat o noutate în colecția Śnieżka Satinată pentru anul 2014. Sunt nouăsprezece culori complet noi. Paleta coloristică – împreună cu culoarea Albă ca zăpada – numără deja 61 de culori. Toate sunt o sursă de inspirație pentru a exprima în culori personalitatea proprie.

Albul Porțelan, Delicatețe Cremoasă, Dans Oriental și Nostalgia Creativă – sunt doar câteva exemple din gama concepută cu ajutorul prețioșilor arhitecti si designeri a noilor culori. Toate completează armonios paleta de culori existentă, făcând-o și mai unică. Toată colecția de este invitația la o călătorie în lumea culorilor fascinante și inspiratoare, care vor adăuga strălucire în orice cameră.

Kolory farby - Śnieżka Satynowa

– Noua ofertă, mai bogată, oferă posibilitatea de a crea o varietate de aranjamente în nuanțe complementare – declară  Anna Kopera de la FFiL Śnieżka SA. – Culorile, incluse în colecția de vopsele Śnieżka Satinată, sunt un mod simplu și sigur pentru o creativitate unică, în concordanță cu natura noastră și cu cele mai recente tendințe de viață, muncă și de petrecere a timpului liber. Fiecare își va găsi printre acestea inspirația pentru un joc creativ de culoare, nu numai la primăvară - a adăugat ea.

vopsele Śnieżka Satinata

Śnieżka Satinată este o vopsea de înaltă calitate pentru interior. Datorită utilizării unei tehnologii inovatoare cu Teflon® surface protector, formează pelicule extrem de durabile, de pe care se elimină cu uşurinţă petele şi murdăria. Vopseaua este ușor de aplicat și are putere mare de acoperire. Permite vopsirea fără efectul de stropire în timpul zugrăvirii. Randamentul vopselei este chiar de 14 m²/L pentru un strat. Śnieżka Satinată a fost distinsă cu certificatul de calitate KidZone. Calitatea produsului a fost confirmată, de asemenea, de Comitetul Polonez pentru Standardizare (în conformitate cu norma poloneză PN-C 81914:2002) și Centrul Polonez pentru Testare și Certificare SA, care a acordat vopselei Śnieżka Satinată certificatul ecologic EcoLabel.

vopsele Śnieżka Satinata