* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

Śnieżka Satinată în noul ambalaj!

11 Decembrie 2014
Śnieżka Satinată în noul ambalaj!
Achiziționarea vopselei pentru interior, pentru mulți dintre noi este o decizie stresantă. Multitudinea soluțiilor disponibile pe piață, face uneori să ne fie greu să ne descurcăm prin acest labirint de produse și diferite culori. Pentru a satisface așteptările consumatorilor, Fabrica de lacuri si vopsele Śnieżka SA, a elaborat un nou ambalaj pentru vopseaua Śnieżka Satinată, care facilitează foarte mult selectarea culorii dorite.

Ambalajul vopselei Śnieżka Satinată a câștigat o nouă grafică. Schimbarea este un răspuns la nevoile consumatorilor, ale căror preferințe compania FFiL Śnieżka SA le-a verificat cu ajutorul studiilor eye tracker (neuromarketing) în punctele de vânzare și prin analiza procesului de cumpărare, împreună cu factori care influențează alegerea produsului.

Pe noul ambalaj al vopselei Śnieżka Satinată, găsim un sticker mare vizibil și informații despre avantajele produsului. Vopseaua a fost închisă într-o cutie de metal comodă, care îi asigură menținerea parametrilor de calitate. Noul aspect al ambalajului facilitează alegerea consumatorului și selectarea coloristicii dorite.

Śneiżka Satynowa - nowe opakowanie

Pentru comoditatea clienților și a vânzătorilor, compania a pregătit, de asemenea, un nou sistem de stocare a vopselei Śnieżka Satinată, astfel încât selectarea culorii în magazin este mai rapidă și mai ușoară.

Śnieżka Satynowa este o vopsea de înaltă calitate pentru interior, fabricată după o tehnologie inovatoare cu Teflon® surface protector, având în compoziția sa pigmenți și rășini de înaltă calitate. Datorită acestei formule unice, creează pelicule extrem de durabile, care permit menținerea culorilor pe pereți, conferind acestora un aspect perfect.

Formează o peliculă deosebit de rezistentă la frecare şi spălări repetate (are o rezistență de 5 ori mai mare la frecare umedă față de vopselele latex, clasificate ca rezistente la spălare conform normei PN-C-81914) oferind un aspect satinat, de pe care se elimină cu uşurinţă petele şi murdăria. Aceasta este disponibilă  într-o gamă variată de culori moderne.


Śnieżka Satynowa kolory