* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

Śnieżka Pentru acoperiș – formula perfectă într-un ambalaj nou

15 Mai 2014
Śnieżka Pentru acoperiș – formula perfectă într-un ambalaj nou
Acoperișul protejează construcția clădirii, și prin urmare a locatarilor săi, împotriva factorilor atmosferici și a pierderilor de căldură. Pentru a-și îndeplini bine funcția, ar trebui să fie protejat într-un mod corespunzător. Protecția pe termen lung a suprafeței sale externe, va fi asigurată prin utilizarea grund-emailului Śnieżka Pentru acoperiș, disponibil acum într-o nouă formulă.

A Având un acoperiș solid deasupra capului se observa  în confortul calitatii vieții locuitorilor din casă. Acest element important al clădirii, cu toate acestea, este expus permanent la acțiunea distructivă a apei, umiditate, radiații UV și la coroziune. În crearea protecției anticorozive durabile și eficiente ne ajută utilizarea Śnieżka Pentru acoperiș – un produs destinat vopsirii suprafețelor noi din metal și a suprafeţelor metalice aflate la exterior ce urmează a fi renovate: din oţel, galvanizate și din aluminiu.

Śnieżka Pentru acoperiș este o vopsea-grund (2 în 1) pe bază de polivinil și rășină acrilică de înaltă calitate. Noua  formulă excelentă a produsului, este rezultatul lucrărilor intense de cercetare și dezvoltare. Oferă o protecție mai bună împotriva acțiunii distructive a condițiilor atmosferice, deteriorărilor mecanice, flexibilitate mare și durabilitate peliculei obtinute. Produsul a câștigat o paletă de culori revizuită, care include 14 culori. În notația RAL sunt prezente 8 dintre ele.

Produsul se aplică ușor – se usucă repede și se caracterizează prin aderență foarte bună la suport. Cu Śnieżka Pentru acoperiș, vopsim nu doar suprafețele acoperișului, de asemenea vopsim și jgheaburi, garduri, glafuri, diferite elemente și construcții metalice expuse la exteriorul clădirii. Produsul poate fi achiziționat în ambalaje noi, cu o capacitate de: 750 ml, 5 l și 10 l. Designul ambalajelor este în concordanță cu sistemul actual de identificare vizuală a brandului Śnieżka.

Vopseaua grund face parte din gama Śnieżka ACOPERIȘ SYSTEM – un sistem complex cuprinzând patru produse, care asigură  o protecție eficientă suprafețelor metalice. Śnieżka ACOPERIȘ SYSTEM, este garanția compatibilității produselor, confortul de lucru, economie de timp și costuri de investiții. Datorită utilizării soluțiilor de înaltă calitate, acoperișul va câștiga un aspect estetic și o protecție pentru mulți ani!