* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

Śnieżka a avansat în clasamentul „Ziarul Financiar”

8 Iulie 2014
Śnieżka a avansat în clasamentul „Ziarul Financiar”
Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka SA din nou s-a plasat printre cele mai mari companii poloneze incluse în clasamentul pregătit de „Ziarul Financiar” – liderul săptămânal al presei de business din Polonia.

Clasamentul celor mai mari 1000 de companii din Polonia, este pregătit în fiecare an de „Ziarul Financiar” în colaborare cu Centrul de Cercetare Socio-Financiar. Clasamentul companiilor a fost alcătuit folosind un criteriu de clasificare precis, care include încasările din vânzările realizate în ultimii 2 ani. În clasamentul din acest an, FFiL Śnieżka SA s-a plasat pe locul 206, ceea ce înseamnă o avansare față de anul precedent, chiar cu 223 de locuri.

Ca urmare a clasamentului, Compania s-a clasat, de asemenea în locurile douăzeci printre cei mai buni producători din industria chimică, ocupând locul 17. Poziția FFiL Śnieżka SA indică o dezvoltare dinamică a companiei, care este un important producător de lacuri si vopsele din Polonia și Europa Centrală și de Est.