* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

Lipire profesională cu ACRYL-PUTZ®!

17 Iunie 2014
Lipire profesională cu ACRYL-PUTZ®!
Lucrările de construcții și renovare, cum ar fi lipirea plăcilor de gips-carton sau a panourilor pentru izolare termică și fonică, necesită folosirea unor materiale adecvate. Montarea rapidă și eficientă a acestor elemente o asigură ACRYL-PUTZ® KG31 Klej Gipsowy (Adeziv Ipsos). Acest produs de încredere este acum disponibil într-un ambalaj cu un nou design grafic.

Pereții și plafoanele cu o planeitate ideală au un aspect frumos și estetic, obținându-se de asemenea suprafețe frumoase în culori date de vopselele moderne. Una dintre metodele de a obține o suprafață netedă, bine pregătită pentru continuarea lucrărilor, este folosirea plăcilor de gips-carton. Pentru ca efectul să fie complet satisfăcător, plăcile trebuie să fie montate corespunzător. Pentru acest procedeu vă ajută adezivul Klej Gipsowy ACRYL-PUTZ® KG31.

Adezivul pe bază de ipsos Klej Gipsowy ACRYL-PUTZ® KG31 este un produs de înaltă calitate destinat lipirii plăcilor de gips-carton, plăcilor pentru izolare termică și fonică, montarea decorațiunilor din ipsos cât și pentru eliminarea denivelărilor de pe tencuieli și pereți din interiorul clădirilor. Caractersticile principale ale adezivului sunt: excelentă aderență la suport, lipiri deosebit de rezistente și flexibilitate. Formula modernă a adezivului, are în componeța sa o rășină polimerică specială. Aceasta îmbunătățește seminificativ parametri de rezistență și oferă aderență excelentă la suport. Suplimentar, datorită adaosului fibrelor de celuloză, se previne apariția crăpăturilor conferind totodată elasticitate structurii adezivului.

Aspectul noului ambalaj de adeziv pe bază de ipsos Klej Gipsowy ACRYL-PUTZ® KG31, este în concordanță cu celelalte produse din această gamă, și cu actualul sistem de identificare vizuală al mărcii Śnieżka. Produsul este disponibil în saci de hârtie cu o capacitate de 20 kg. După prepare, adezivul este foarte maleabil și ușor de folosit. Aplicat conform recomandărilor producătorului, oferă lipiri sau îmbinări extrem de rezistente și durabile în timp, care constituie o bază solidă pentru continuarea lucrărilor de construcții.