* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

Albul rafinat al plafoanelor și pereților se obține datorită vopselei mată de adâncime Śnieżka Super Matt

13 Octombrie 2014
Albul rafinat al plafoanelor și pereților se obține datorită vopselei mată de adâncime Śnieżka Super Matt
În interioarele moderne unde predomină ferestre mari de sticlă, asigurând astfel fluxul de lumină naturală, se pot combina cu succes nuanțele deschise. Printre nuanțele folosite pe pereți și plafoane predomină albul – luminând camera, și inducând acestora impresia de puritate. O suprafață albă ideală, se obține datorită utilizării noului produs – vopsea mată de adâncime Śnieżka Super Matt.

Albul este mereu la modă. Este o culoare, care mărește vizual spațiul și vă permite să creați interioare luminoase și spațioase. Jocul subtil de lumină al soarelui pe pereții albi și netezi, luminează întreaga încăpere, permițând evidențierea frumuseții în care sunt incluse elementele de design. Avându-i în vedere pe toți aceia care urmăresc cele mai recente tendințe de culoare și își doresc o casă funcțională cu o amenajare modernă, Fabrica de Lacuri si Vopsele Śnieżka SA a pregătit o nouă vopsea mată de adâncime – Śnieżka Super Matt, recomandată pentru zugrăviri pe suprafețe mari.

Indiferent de unghiul de incidență al luminii, vopseaua creează pe pereții și plafoanele zugrăvite, o suprafață uniformă mată de adâncime. Aceasta se datorează compoziției unice a ingredientelor de cea mai înaltă calitate: substanțe auxiliare de umplutură, albul și liantul polimeric. Vopsirea mată de adâncime reduce riscul formării reflecțiilor de lumină. Ca urmare, noul produs elimină în mod eficient neuniformitatea suportului. De asemenea, vă permite să mascați defectele minore ale vopsirii, creând un efect vizual atrăgător, de suprafețe netede. Acest efect, suplimentar este amplificat de capacitatea foarte bună de întindere a vopselei. Produsul, de asemenea, se distinge printr-un preț atractiv. Aceste caracteristici, fac vopseaua Śnieżka Super Matt de neînlocuit în finisarea decorativă a plafoanelor și a suprafețelor mari, bine luminate.

Farba do sufitów

 

Farby do sufitów

Vopseaua poate fi utilizată printre altele, pe tencuieli uzuale de var și ciment-var, ipsos, lemn și materiale lemnoase, dar și pe cărămizi, piatră și plăci din gips-carton. Śnieżka Super Matt oferă o acoperire excelentă, fără efect de stropire în timpul aplicării și este foarte eficientă – cu un litru de vopsea se pot vopsi 13 mp  pereți sau plafoane. Noul produs vă permite să obțineți un rezultat final excelent la un preț accesibil.