* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

NATURA ÎN STILUL SĂU PROPRIU

NATURA ÎN STILUL SĂU PROPRIU
Contactul cu natura, este o parte integrantă din viața noastră. Problema existenței și funcționării umane și influența acestuia asupra mediului, consolidează preocuparea referitor la problemele de mediu actuale, aducându-le în prim plan. Produsele și materialele ecologice, echipamentele eficiente energetic și produsele alimentare de sănătate, sunt aproape omniprezente. Începem să ne gândim despre modul real cu bunul-simț, atunci când folosim resursele planetei noastre, astfel încât acestea să nu le lipsească nici copiilor și nepoților noștri.

Contactul cu natura, este o parte integrantă din viața noastră. Problema existenței și funcționării umane și influența acestuia asupra mediului, consolidează preocuparea referitor la problemele de mediu actuale, aducându-le în prim plan. Produsele și materialele ecologice, echipamentele eficiente energetic și produsele alimentare de sănătate, sunt aproape omniprezente. Începem să ne gândim la modul real cu bun-simț, atunci când folosim resursele planetei noastre, în așa fel încât acestea să nu le lipsească nici copiilor și nepoților noștri.

Semnul distinctiv al identificării acestei atitudini este verdele. Această nuanță e culoarea echilibrului, care face legătura între albastrul calm, răcoros și căldură, între strălucirea soarelui și funcționarea activă a culorii galben. Ochii noștri sunt foarte sensibili la culoarea verde, urmare a numeroaselor nuanțe ale acestei culori, astfel le putem distinge și defini, în număr foarte mare. Culorile calde verzi, sunt nuanțe naturale, asociate la culoarea ierbii și a frunzelor, care sunt favorabile odihnei. Nuanțele reci, au multe caracteristici ale albastrului, amintind de culoarea schimbătoare a mării. Măresc vizual camera, în același timp o face mai răcoroasă și înviorătoare. Verdele lime, deschis și luminos, animă perfect interiorul.

Combinarea corectă a culorilor:

În tendința „Natura în stilul său propriu”, așa cum în natură, combinăm diferite tipuri de verde - iarba cu smaralde, nuanțele pastelate cu nuanțele intense – dar niciuna dintre ele nu ar trebui să domine întreaga cameră. În anul 2012, acestea se vor întâlni cu albastrul cerului, violetul șofranulu sau cu nuanța verde-albastră. Pentru echilibru, vor fi necesare suprafețe liniștite de culoare bej sau gri naturale din: lemn, rattan, plută sau paie. De asemenea, este necesar și albul, care conferă camerei un efect spațios și un sentiment de curățenie.

Stilizarea:

Interioarele sunt dominate de mobilier din lemn - masiv sau furniruite, în culori naturale sau în combinație cu albul. Apar aici, de asemenea, mai multe detalii grăitoare, cum ar fi lămpile solare, care e suficient ca în timpul zilei să fie situate la pervazul ferestrei, vor servi noaptea ca sursă de iluminare în dormitor. Încăperile zugrăvite în nuanțele naturii sunt luminoase, proaspete și primăvăratice, prezentându-se frumos, în interiorul acestora, plantele mici în recipiente simple, de multe ori în mod neconvențional adaptate în ghivece. Se potrivesc perfect aici, de asemenea, cultivarea în casă a plantelor mirodenii - busuioc, mentă, rozmarin - sau alte plante, care nu numai decorează pe tot parcursul anului, dar ne oferă și arome și gusturi „verzi”. În aceste interioare se prezintă bine și sticla – transparentă, albă, verde sau albastru intens, precum și țesături împletite cu fire groase de urzeală – din in sau lână.

Modele, texturi:

Echiparea interioarelor este realizată din materiale naturale - lemn, ratan, răchită, materiale reciclate și fibre naturale. Lemnul este de culoare deschisă sau mediu: mesteacăn, fag, pin sau stejar. Modelele apar sporadic și sunt elemente cu caracter organic, dar nu cu motive florale, ci mai degrabă referitoare la linia tulpinilor și frunzelor, sau a structurilor care se găsesc în natură. Avem aici, de asemenea, diferite tipuri de texturi: lemn crud neprelucrat, răchită sau ratan împletit, placa caldă din OSB sau carton gri din reciclare.

Sfaturi importante:

Tendința „Natura în stilul său propriu” nu ar trebui să fie confundată cu stilul Etno, care se referă la folclorul nativ sau din străinătate. Aceasta, se combină mult mai bine cu stilul modern, minimalist, subliniind caracterul și frumusețea materialului natural – sau care este un produs ecologic, favorabil mediului, rezultat în urma procesului de reciclare.