* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

Śnieżka tot mai sus în clasamentul „Lista 2000”

28 Octombrie 2014
Śnieżka tot mai sus în clasamentul „Lista 2000”
Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka SA, s-a aflat din nou în revista publicată de ziarul „Rzeczpospolita” în clasamentul de prestigiu „Lista 2000”. Comparativ cu ediția precedentă a clasamentului, compania a înregistrat o creștere semnificativă, și a ocupat locul 497.

Ca un producător de frunte de lacuri și vopsele din Polonia, FFiL Śnieżka S.A., de ani de zile ocupă poziții înalte în clasamentul celor mai mari companii din Polonia. În ediția acestui an a clasamentului „Lista 2000”, a înregistrat o creștere semnificativă chiar de 47 de locuri, iar în cele din urmă a ocupat locul 497.

De remarcat este faptul că compania a fost inclusă, de asemenea, și în clasamentul exportatorilor. Datorită veniturilor din exporturi, care s-au ridicat la 102 948 mii de zloți, Fabrica de lacuri si vopsele Śnieżka SA s-a plasat pe locul 217 din acest clasament, aderând la grupul de prestigiu de trei sute al celor mai mari exportatori din Polonia.

- Creșterea semnificativă în clasamentul „Lista de 2000”, precum și prezența în grupul celor mai mari exportatori este o dovadă a eficienței activității noastre, și arată o încredere de neclintit a clienților în compania noastră și a produselor sale. Aceasta este cea mai bună motivație de a continua activitățile pentru dezvoltarea Śnieżki și extinderea ofertei noastre pe piață. – explică Witold Waśko, Vicepreședinte al Fabricii de Lacuri și Vopsele Śnieżka SA.

Întocmită de ziarul „Rzeczpospolita” „Lista 2000” este o sursă precisă și fiabilă de informații referitoare la economia poloneză și la companiile active în domeniul lor. La întocmirea acestui clasament s-a luat în considerare, printre altele, veniturile din vânzări, profitul operațional sau cheltuielile suportate pentru investiții. Clasamentul vă permite să luați cunoștință de cei mai importanți indicatori economici ale întreprinderilor clasificate în acest clasament.