* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

Śnieżka din nou cu titlul „Perla economiei poloneze”

5 Ianuarie 2015
Śnieżka din nou cu titlul „Perla economiei poloneze”
Economia națională are nevoie de dezvoltare continuă a companiilor care formează un brand puternic, recunoscut. O astfel de companie este Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka SA, un producător de frunte de lacuri si vopsele din Polonia și Europa Centrală și de Est, care a primit din nou titlul de prestigiu „Perla economiei poloneze”.

În a XII-a ediție a clasamentului organizat de redacția de limba engleză a revistei economice POLISH MARKET, în colaborare cu Departamentul de Analiză și Decizie a Institutului de Econometrie a Înaltei Școli de Comerț din Varșovia, FFiL Śnieżka SA a căștigat prestigiosul titlu „Perla economiei poloneze” în categoria PERLE MARI. Premiul a fost acordat pentru „realizarea consecventă a politicii și strategiei companiei și a poziției de lider printre cele mai dinamice și eficiente companii din Polonia”.

Clasificarea a fost făcută pe baza criteriilor ce caracterizează situația financiară a firmelor în patru categorii: lichiditate financiară, performanță, rentabilitate și datorii. Titlul atribuit companiei FFiL Śnieżka SA, confirmă poziția sa puternică pe piață și demonstrează apartenența la grupul celor mai importante companii poloneze.

Pregătit anual, începând din 2002, clasamentul „Perla economiei poloneze” este o declarație de încredere, formând o imagine fiabilă a sferei economice naționale. Patronatul onorific asupra celei de a XII-a ediții a clasamentului al acestui proiect a fost alcătuit din: Janusz Piechociński, viceprim-ministru și ministru al Economiei, prof. Michał Kleiber, președintele Academiei de Științe și prof. Thomas Shapiro, rector la Înalta Școală de Comerț din Varșovia.