* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

Śnieżka anunță rezultatele financiare după primele 9 luni din anul 2014

6 Noiembrie 2014
Śnieżka anunță rezultatele financiare după primele 9 luni din anul 2014
Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka SA, a publicat rezultatele financiare după trei trimestre din anul 2014. Grupa de Capital Śnieżka a înregistrat venituri de 454,9 milioane zloți, ceea ce înseamnă o creștere de ordinul a 94,5% față de aceeași perioadă a anului 2013.

În perioada analizată, profitul operațional al Grupului de Capital Śnieżka, compus din: FFiL Śnieżka SA, Śnieżka-Ukraina, Śnieżka Bel-Pol precum și LLC Śnieżka EastTrade, s-a ridicat la 49,4 milioane de zloți, cu un profit net de 36,5 milioane zł. Marja profitului operațional a atins nivelul de 10,9%.

Fabrica de Lacuri și Vopsele Śnieżka SA este un producător de frunte de lacuri și vopsele din Polonia și Europa Centrală și de Est. Poziția sa pe piață este datorită experienței de treizeci de ani și a unui management eficient, care a dus la o dezvoltare rapidă. Este singura companie din acest domeniu prezentă la Bursa de Valori și singura controlată de un capital Polonez.